Ademteug

Op Blisveld staat er een mooie retraite op de agenda van 29 sept-1 okt van Eivi, Mirjam Visser en haar dochter Anna-Nora.

Ademteug’.
Een weekend waarin alle ruimte is voor jou en jouw proces, om je ziel te voeden. We zullen opladen, helen, dieper bij jezelf komen, ruimte maken voor wat werkelijk belangrijk voor je is, spelen, ontspannen en verbinden met mooie medereizigers.
Dit leidt ertoe dat je steviger op de grond staat en dat het leven lichter en vreugdevoller wordt.    We zullen verschillende yogavormen aanbieden aangepast op jouw niveau. Je kunt jouw thema inbrengen in een (familie) opstelling en we gaan bewust verbonden ademen. Hiermee kom je dieper bij jezelf, in ontspanning en in het nu.   Ook de innerlijke mens zal gevoed worden door de heerlijke, vegetarische en volledig biologische maaltijden.   Dit weekend vindt plaats op een prachtige boerderij in de achterhoek namelijk Blisveld.   Waar: Boerderij Blisveld, Tellingstraat 9, 6996 DZ Drempt   Wanneer:  29 september tot 1 oktober. We starten op vrijdagochtend om 10 uur en op zondag aan het eind van de dag nemen we afscheid.   Prijs: € 540,-, vroegboekkorting tot 1 augustus is 495,- excl. verblijfskosten Je kunt kiezen voor een kamer voor 2 personen of je kunt camperen met een tent of camper op het land. De kosten voor een kamer zijn € 30,- per persoon per nacht. En voor een campeerplaats zijn € 12,50 per persoon per nacht. Mocht je liever alleen slapen dan is er op loopafstand een b&b.  
https://www.eivicoacht.nl/
Het team It’s a family afair. Het team bestaat namelijk uit Paul, mijn man, Anna-Nora, mijn dochter en ikzelf.    Anna-Nora geeft sinds 4 jaar yogales, is massagetherapeut en ademcoach in opleiding. Werken aan de liefdevolle relatie met jezelf staat centraal in haar lessen. Door haar zachtheid, liefdevolle betrokkenheid en eigenheid creëert zij de veiligheid om dieper naar binnen te gaan.   Paul is opgeleid tot raja yoga docent en heeft ruime ervaring als (adem) coach. Zijn liefdevolle aanwezigheid, ervaring, kennis en bereidheid om zijn eigen proces aan te gaan, maken hem tot een rots in de branding met liefdevolle begeleiding.   Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en sinds 3 jaar werk ik als volledig zelfstandig systemisch- en ademcoach. Familieopstellingen is een dierbaar onderdeel van mijn werk.
Ik wil meedoen
Contact
TestimonialEelke S. ‘Jullie hebben het zo bijzonder gemaakt door alle aandacht, liefde en warmte voor elkaar en voor ons. Er werd echt geluisterd, ik heb oordeelloosheid ervaren en voelde mij helemaal vrij. De combinatie tussen de jongere energie en de oudere was super fijn. Mirjam en Paul met hun levenservaring en Anna-Nora met frisse energie, dit was heel waardevol en vulde elkaar prachtig aan. Van te voren had ik niet zoveel verwachtingen maar het is ver boven wat ik had kunnen bedenken geweest. Ik snap wat er wordt bedoelt met een investering in jezelf. Ik heb het er dubbel en dwars voor over om dit mee te mogen maken. Het is helend en aardend geweest. Echt de beste ervaring dit jaar.’