Blisveld Zomer Festival

24 tm. 28 juli 2024

Moving into Unity – Healing Tango – Tandava – Meditation & (Body-) Prayers – Ecstatic Dance – Mantra singing – Sufi Practices – Campfires

Elke dag geleide meditaties, workshops, Tangolessen voor nieuwkomers en gevorderden.

Avond activiteiten: Vrij dansen, Tangosalon, Mantra zingen/muziek maken, open podium, en dagelijks een geleide meditatie voor de nacht.

Voor toegang tot alle onderdelen hebben we een “Wild Card” prijs € 360,- of € 400,- incl. 4 nachten kamperen.

Daarnaast kan je ook gewoon naar het festival komen voor deelname aan afzonderlijke onderdelen. Prijzen daarvoor zijn als volgt:

  • Tandava: € 15,-
  • Moving into Unity: € 15,-
  • Tango lab: € 22,-
  • Healing Tangoles: € 22,-
  • Avondprogramma: € 10,-

Satsang en Sufi meditaties op donatiebasis.

Kamperen: € 12,50 per persoon per nacht.

2-persoons-kamer in de boerderij: € 50,- per nacht voor 2 personen – minimaal 2 nachten.

De Tandava, Tango en Moving into Unity en Sufi – meditaties worden geleid door Lizelot de Stigter en Jillis de Winter.

Lizelot de Stigter is opgeleid als ballet- en hedendaagse danseres en geeft al ruim 25 jaar internationaal Argentijnse Tango-les. In de danswereld staat ze bekend om haar unieke didactiek, die vaak ‘De Techniek van het Gevoel’ wordt genoemd.

Haar spirituele pad is diep geworteld in het soefisme.

Vanaf haar vroege leven begeleidden mystieke ervaringen haar op de spirituele reis, die draait om het omarmen van de menselijke vorm en het belichamen van het goddelijke.

Lizelot ontwikkelde bewegingsmeditaties om de menselijke vorm in lijn te brengen met de Goddelijke Essentie, de individuele geest met puur Bewustzijn.

Ze fungeert als een gids voor anderen en maakt transformatie, zelfrealisatie, en bevrijding mogelijk midden in de wereld en het dagelijkse menselijke leven.

Meer info over Lizelot: http://lizelot.com/lizelot/

Jillis de Winter, beheert de biodynamische boerderij Blisveld waarmee hij de groei en bloei op alle fronten stimuleert, zowel in verbinding met de natuur en de aarde als in het samenbrengen van mensen.

De afgelopen jaren gebruikt hij de Tango en de Moving into Unity methode als leidraad voor de verdere belichaming en realisatie van zijn visie. Sinds 2017 vormen Jillis en Lizelot een danspaar waarin ze hun liefde voor elkaar en het leven vieren, door Healing Tango te delen en Tango te leren. Hij belichaamt zowel het puur mannelijke aspect als de zeer vrouwelijke receptieve kant en laat zien hoe beide elkaar aanvullen en versterken, in onszelf, in de interactie met anderen en in het leven.

Foto: Zomer 2022 – Zomer Retraite Moving into Unity